Την προετοιμασία του για τον αγώνα της Παρασκευής (5/4, 21:30) με τη Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague, άρχισε ο Ολυμπιακός.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ένα πρόβλημα λιγότερο, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης, που απουσίασε από το ματς με το Ρέθυμνο λόγω πυρετού (σ.σ. είχε αγωνιστεί εμπύρετος κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας), προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Από την άλλη, εκτός προγράμματος έμεινε για μια ακόμη μέρα ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού.

Ως γνωστόν, για να προκριθούν στα play-offs, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται νίκη και ταυτόχρονα ήττες των Ζαλγκίρις και Αρμάνι Μιλάνο, που παίζουν κόντρα σε Ρεάλ (στη Μαδρίτη) και Αναντολού Εφές (στην Κωνσταντινούπολη).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!

Διέλυσε με 100άρα τον Ερυθρό Αστέρα και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι συνεχόμενες ήττες η Παρί!

Τα highlights από την ανατροπή και νίκη του Παναθηναϊκού στο Κάουνας

«Η ξέφρενη πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται»: To σχόλιο Πετρίδη για τη μεγάλη ανατροπή στο Κάουνας

Αταμάν: «Ο Γιούρτσεβεν με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να είναι ο βασικός μας σέντερ - Αισιοδοξούμε για Λεσόρ»

Μασιούλις: «Δεν παίξαμε σαν ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο»

Η Βαλένθια συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και στρογγυλοκάθεται στη 2η θέση!