Το Περιστέρι bwin πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη με 71-65 κόντρα στον ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη φετινή Basket League!

Μετά το ματς, ο Μίρο Μπίλαν δήλωσε πως η ομάδα του ήταν κουρασμένη από τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως το Περιστέρι έχει ήδη αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα μετά τον Ολυμπιακό και τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και εμείς κουρασμένοι από τη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Η καλύτερη του πρωταθλήματος μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Κάναμε το 1-0 και τώρα στόχος μας είναι να πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ και να κερδίσουμε και εκεί. Δεν θα είναι εύκολο. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι έχουμε κερδίσει τρεις φορές μέσα στη σεζόν τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέταρτη φορά συνεχόμενη.

Έκανα ένα καλό παιχνίδι και ένα ακόμα double double. Χρειάζεσαι και τύχη γι αυτό, αλλά νομίζω ότι είμαι ο πρώτος στο πρωτάθλημα σε αυτή την κατηγορία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube