Μύρισε... τριαντάφυλλο στην Αγγλία! Η τρομερή Μπλάκμπερν του Γιον Νταλ Τόμασον, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στην Championship, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της Κάρντιφ στο «Ίγουντ Παρκ» και κάνει όνειρα επιστροφής στην Premier League έπειτα από 11 χρόνια. Σκόρερ για τα «ρόδα» ο Μπράντλεϊ Ντακ στο 48' έπειτα από ασίστ του τρομερού Μπρέρεντον Ντίαζ. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Μπλάκμπερν, παρέμειναν χαμηλά τα «χελιδόνια» του Μαρκ Χάντσον.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μπλάκμπερν να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται στο 24ο λεπτό, όταν ο Μπρέρετον με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 38' ο Ρόμπινσον απείλησε με κεφαλιά την εστία των γηπεδούχων, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την Μπλάκμπερν. Όμορφη ενέργεια του Μπρέρεντον Ντίας από τα αριστερά και πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Μπράντλεϊ Ντακ, ο οποίος με υποδειγματικό τελείωμα νίκησε τον Άλισοπ για το 1-0 στο 48'.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν δίνοντας την ευκαιρία στην Κάρντιφ να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να απειλήσει. Μοναδική καλή στιγμή ήταν εκείνη του τρίτου λεπτού των καθυστερήσεων, όταν ο προωθημένος τερματοφύλακας των «χελιδονιών» με... στραβοκλωτσιά έστειλε την μπάλα στον Άισακ Ντέιβις ο οποίος αστόχησε εξ επαφής με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.

Tο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Κυριακή 1/1
Μπλάκμπερν-Κάρντιφ 1-0
(48' Ντακ)
Κόβεντρι-Μπρίστολ Σίτι (17:00)
Mίλγουολ-Ρόδεραμ (17:00)
Μπλάκπουλ-Σάντερλαντ (17:00)
Χάντερσφιλντ-Λούτον (17:00)

Δευτέρα 2/1
Γουέστ Μπρομ-Ρέντινγκ (17:00)
Γουίγκαν-Χαλ (17:00)
Μπέρμιγχαμ-Μίντλεσμπρο (17:00)
Νόριτς-Γουότφορντ (17:00)
Σουόνσι-Μπέρνλι (17:00)
Στόουκ-Πρέστον (17:00)
ΚΠΡ- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17:00)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»