Έκλεψε και πάλι την παράσταση ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού του Final Four ανάμεσα στη Μακάμπι και τη Ρεάλ.

«Η Ρεάλ είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ευρώπη κι έφτασε δίκαια ως τον τελικό, όπως κι εμείς. Ανυπομονώ για έναν μεγάλο τελικό. Η παρουσία σε έναν τελικό είναι κάτι που θυμάσαι για όλη του τη ζωή. Δεν ήρθαμε να το απολαύσουμε και για την εμπειρία μόνο, αλλά και για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Είμαστε ταπεινοί, αλλά πεινασμένοι. Ξέρουμε τα όριά μας, δεν έχουμε ψευδαισθήσεις πως σε πολλά παιχνίδια μπαίνουμε σαν αουτσάιντερ, αλλά όλη τη σεζόν τα έχουμε καταφέρει δείχνοντας πάθος, χαρακτήρα και πίστη», δήλωσε.

Στη συνέχεια έκανε την αποκάλυψη που προκάλεσε το γέλιο στην αίθουσα. «Οι δύο κόρες μου είδαν το ματς από ένα μπαρ στο Μεξικό και τρελάθηκαν από τη χαρά τους. Μου έστειλαν μήνυμα για συγχαρητήρια, αλλά μετά τον δεύτερο ημιτελικό, που είδαν την εμφάνιση της Ρεάλ, μού ξαναέστειλαν μήνυμα και μου είπαν ‘Μπαμπά, λυπόμαστε γι’ αυτό’. Τις δίδαξα να είναι ειλικρινείς. Είδατε τι έκανε η Ρεάλ σε μια σπουδαία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα. Είναι λίγο-δεν θα πω τρομακτικό γιατί δεν φοβόμαστε-αλλά σίγουρα εντυπωσιακό», τόνισε.

Από πλευράς παικτών, ο φόργουορντ της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλου, είπε: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βρίσκεσαι σε έναν τελικό. Νιώθω ευγνώμων που θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε έναν τελικό και ανυπομονώ για την Κυριακή. Όλοι θέλουν να βρίσκονται εδώ, γιατί είναι απολαυστικό».

Σχετικά με την ικανότητά του στα μακρινά σουτ, είπε: «Έχω μεγαλώσει και έχω χάσει τα αθλητικά μου προσόντα, αλλά θα έπαιρνα μία προσπάθεια για τρίποντο κάθε μέρα».

Όσο για το αν το αυτή η σεζόν είναι η τελευταία στην καριέρα του, τόνισε: «Δεν σκέφτομαι παρακάτω. Κάποια στιγμή όλοι σταματάνε την καριέρα τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ερυθρόλευκη Μπολόνια και η ομιλία Μπαρτζώκα: H παρακάμερα από το διπλό του Ολυμπιακού στη Βίρτους

Φουρνιέ στο sportfm.gr: «Ήμουν απλώς ο εαυτός μου - Το 2026 να μας φέρει τίτλους»

Ιβάνοβιτς: «Χάσαμε επειδή κάποιοι παίκτες δεν πάλεψαν όπως έπρεπε και στα 40 λεπτά»

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στην Μπολόνια!

Μπαρτζώκας: «Πλεονέκτημα για μας ο Ντόρσεϊ - Πιστεύουμε στο ρόστερ μας»

Μποζίκας: «Όταν χρειάστηκε να αντιδράσουμε δεν πανικοβληθήκαμε - Πρέπει να χτίσουμε μομέντουμ»

Φουρνιέ: «Νιώθω καλά για τα τρίποντα, είχα πολύ καλό γεύμα Χριστουγέννων»

Ντόρσεϊ: «Το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με την ίδια ένταση»

«Ο Ντόρσεϊ είναι ο γκαρντ που μπορεί να πάρει το μεγάλο σουτ»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στην Μπολόνια