Τη δύναμη που του έδωσε η στήριξη των ανθρώπων της μπασκετικής κοινότητας τόνισε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας στη ρωσική «Izvestia».

«Έλαβα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα με λόγια στήριξης από τη Ρωσία. Το τηλέφωνό μου δεν ήταν έτοιμο για κάτι τέτοιο και συνεχώς έμενα από μπαταρία», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτή η αντίδραση ολόκληρης της μπασκετικής κοινότητας για άλλη μια φορά με πείθει ότι πρέπει να συνεχίσω τον αγώνα μου και να μην παραιτηθώ από προπονητής. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με στηρίζουν απόλυτα και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα στη νέα σεζόν, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν στον δρόμο μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»