Ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε τα «φώτα» του για το επερχόμενο Final Four και υποστήριξε πως οι τραυματισμοί της Φενέρμπαχτσε της αφαιρούν τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για τον τίτλο, που θα είχε υπό άλλες συνθήκες.

«Ένα κομβικό θέμα των playoffs και των Final Four είναι η υγεία που θα έχουν οι ομάδες όταν παίξουν. Χωρίς Ντατόμε και Λοβέρν και κάποιους ακόμα πολύ σημαντικούς παίκτες να μην είναι 100% έτοιμοι, αμέσως η Φενέρ χάνει τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί που θα είχε στα χαρτιά λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας της σε τέτοια παιχνίδια. Την ίδια στιγμή η Εφές έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά όλη τη σεζόν και έχει το μομέντουμ. Το παιχνίδι είναι στην κόψη του ξυραφιού και αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για να το παρακολουθήσεις», τόνισε στα «Νέα» ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ για την κόντρα Ομπράντοβιτς-Αταμάν είπε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα, είχαν κάποιο θέμα, τώρα τελείωσε και έχουν λύσει τις διαφορές τους. Εκτός από εξαιρετικοί τύποι και οι δύο, τους γνωρίζω πολύ καλά».

Για τον άλλο ημιτελικό, ανάμεσα σε Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ, είπε: «Εδώ θα είναι ίσως ακόμα πιο δελεαστικό παιχνίδι για να το δει κάποιος. Παίζουν δύο ομάδες που είναι στη φύση τους να σκοράρουν πολύ. Θα παίξει λοιπόν σημαντικό ρόλο το ποια ομάδα θα είναι πιο εύστοχη, γιατί και οι δύο επιχειρούν πολλά σουτ. Όταν ακούς το όνομα Ρεάλ Μαδρίτης, σκέφτεσαι αυτόματα την επίθεση, αλλά αν δείτε, η Ρεάλ είναι, αν όχι η καλύτερη, σίγουρα μέσα στις δύο κορυφαίες - αμυντικά - ομάδες αυτή τη χρονιά. Από την άλλη, όταν ακούς ΤΣΣΚΑ όλοι σκέφτονται την άμυνα, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για μία πολύ επιθετική ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπολτάουζερ: «Σφύριξε» σε δύο κρισιμότατα παιχνίδια της Μακάμπι

Γκριμάου: «Το break του Ολυμπιακού δεν μείωσε τις πιθανότητές μας για πρόκριση στο Final Four»

Σατοράνσκι: «Δεν ξεχνάω το τρίποντο του Πρίντεζη, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ατμόσφαιρα»

Αποθέωση της αποστολής της Μακάμπι στο Βελιγράδι από εκατοντάδες Ισραηλινούς!

Ζέρβας: «Τα ''συν'' του Ολυμπιακού με Παπανικολάου-Μιλουτίνοφ ενόψει Μπαρτσελόνα - Θα γίνει διαχείριση με τον πρώτο»

Πετρίδης: «Είναι τεράστια η διψά στον οργανισμό του Παναθηναϊκού για πρόκριση στο Final 4»

Βαρύ πρόστιμο για Παναθηναϊκό και Αταμάν από την Ευρωλίγκα!

Το sport-fm.gr στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι - Δείτε εικόνες και βίντεο

Παπαπέτρου: «Ο κόσμος καταλαβαίνει, παλεύουμε για κάτι»

Αταμάν: «Κανείς δεν μένει εκτός από το Game 3 - Η προετοιμασία για το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι είναι μεγαλύτερη»