Στην κόπωση που επέφερε στον Ολυμπιακό το πρόσφατο ματς με τη Χίμκι, εξαιτίας του «δύσκολου» ταξιδιού στη Ρωσία, στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το παιχνίδι στη Χαλκίδα και τη νίκη των «ερυθρολεύκων» ο Ντέιβιντ Μπλατ.

«Όταν επιστρέφεις από ένα τέτοιο ταξίδι και έχεις μόλις μια προπόνηση πριν το επόμενο παιχνίδι, αναγκαστικά ποντάρεις μόνο στους παίκτες σου που είναι απόλυτα έτοιμοι. Η Κύμη έπαιξε πολύ καλά, είχε μια εβδομάδα προετοιμασίας μπροστά της για να μας αντιμετωπίσει και έκανε πολύ καλή δουλειά», είπε αρχικά ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός στη δημόσια τηλεόραση.

Και πρόσθεσε: «Εμείς έπρεπε να βγάλουμε με σωστό κάποια συστήματα προς το τέλος για να νικήσουμε και το κάνουμε. Το θέμα είναι πάντα να έχεις έτοιμους παίκτες για κάθε ματς. Πλέον, κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό