Έναν από τους καλύτερους σουτέρ τους θα στερηθούν οι Μπλέιζερς.

Ο Άνφερνι Σάιμονς τραυματίστηκε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο 24χρονος γκαρντ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων.

Στην ήττα 123-111 της ομάδας από το Πόρτλαντ από τους Κλίπερς στην πρεμιέρα, ο Σάιμονς είχε 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Την περσινή σεζόν και σε 62 ματς είχε κατά μέσο όρο 21,1 πόντους, 4,1 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ, σουτάροντας με 37,7% στα τρίποντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί