Ο Μποβέ, με μόνιμο απινιδωτή πλέον στο κορμί του, όπως το κάνει εδώ και χρόνια ο Κρίστιαν Έρικσεν, βρήκε ομάδα στην Αγγλία για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού οι ιταλικοί νόμοι απαγορεύουν τη συνέχιση της αθλητικής δραστηριότητας σε οποιονδήποτε έχει αντιμετωπίσει τόσο σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, όπως εκείνο που υπέστη ο Ιταλός, τον Δεκέμβρη του 2024.

Έχοντας καταρρεύσει σε ματς της Φιορεντίνα απέναντι στην Ίντερ πριν από έναν χρόνο κι έναν μήνα, ο Μποβέ έπρεπε να κάνει τεράστια προσπάθεια για να συνεχίσει αρχικά τη ζωή του κι έπειτα ν' αποφασίσει αν θα ήθελε να εμπλακεί ξανά στο ποδόσφαιρο. Και έχοντας κι άλλα παραδείγματα που πέρασαν κάτι αντίστοιχο και παραμένουν σε εξαιρετική κατάσταση στο γήπεδο, ο νεαρός μέσος ήξερε ότι ήθελε να τη γευτεί την καριέρα του.

Έτσι, ανήκει επίσημα πια στη Γουότφορντ, η οποία μάλιστα τον παρουσίασε και στον κόσμο της, στην ανάπαυλα του ματς της Τετάρτης απέναντι στην Πόρτσμουθ (1-1) έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για 5,5 χρόνια.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ: «Παραμένεις στην καρδιά μας»

Απόλυτος ο Μαρέσκα: «Δεν έχω καμία αμφιβολία, θα τα πούμε ξανά όταν κερδίσουμε την έφεση»

Τρομερό κράξιμο στη Σίτι - «Άντε να χαθείτε, να πάτε στο διάολο, καταστρέψατε κάτι από το DNA της χώρας»

Μαρέσκα: «Οι παίκτες δεν ανησυχούν, εμπιστευόμαστε απόλυτα τον σύλλογο - Είμαι πολύ ήρεμος»

Οπαδοί της Λίβερπουλ τίμησαν τα 11 χρόνια από τη μέρα που ανέλαβε ο Κλοπ, με μια όμορφη δωρεά στο μουσείο της ομάδας!

«Δεν αλλάζει κάτι με τους παίκτες της Σίτι, όλοι έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση»

«Καμπάνα» με αναστολή για την υπόθεση κατασκοπείας στον Εκερτ

Επίσημο: Έδεσε Αρτέτα έως το 2030 η Άρσεναλ!

Βόμβα από το Sky Sports: «Οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League θεωρούν πως η Σίτι θα υποβιβαστεί αν αποτύχει η έφεση»

«Αστον Βίλα και Τότεναμ ετοιμάζονται για να κάνουν κίνηση για τον Παυλίδη»