Για τις εντυπώσεις του από τη φιλική νίκη της ΑΕΚ επί της Γαλατασαράι με 3-2 στο ΟΑΚΑ, μίλησε στην κάμερα της Nova ο Λούκας Μπογέ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι μου με την ομάδα και ένιωσα άνετα. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ, ήταν δύσκολο το αποψινό παιχνίδι, αλλά επίσης και μια καλή νίκη για εμάς. Ο προπονητής αποφασίζει αν θα με χρησιμοποιήσει και πότε, εγώ προσπαθώ να δώσω όσα περισσότερα μπορώ, να κάνω καλή προπόνηση και να μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν μια νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι, ομάδα από ένα δυνατό πρωτάθλημα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως και εμείς, ήταν φιλικός αγώνας αλλά σε κάθε περίπτωση η νίκη μας σήμερα δείχνει την αρκετά καλή εικόνα της ομάδας μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: A.E.K.