Η έναρξη της αγωνιστικής δράσης στο ΝΒΑ πλησιάζει και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δημοσιογράφων, στην προπόνηση της Δευτέρας (15/10) των Σακραμέντο Κινγκς, με πολλές ερωτήσεις να αφορούν την επάνοδό του στα παρκέ έπειτα από την εγχείριση στο γόνατό του.

Ο 26χρονος Σέρβος, αναφέρθηκε για τον τρόπο που βιώνει την περίοδο της αποθεραπείας του, υποστηρίζοντας, «Σήμερα ουσιαστικά είναι η πρώτη μέρα που ξεκίνησα λίγο τρέξιμο. Ξεκινά να γίνεται μονότονο και βαρετό να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα στην περίοδο της αποθεραπείας. Είναι κάπως διαφορετικό, είναι απλά για τώρα. Ξέρω ότι θα είμαι έτοιμος στις επόμενες εβδομάδες».

Επιπλέον, ο έμπειρος σμολ φόργουορντ / σούτινγκ γκαρντ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσει τον οργανισμό, δηλώνοντας, «Είναι δύσκολο να κάθεσαι πίσω και να βλέπεις. Μερικές φορές προσπαθώ να βοηθάω στις προπονήσεις με πάσες, όμως με διώχνουν. Απλά προσπαθώ να είμαι μέλος της ομάδας. Είναι πολύ δύσκολο να μην είσαι σε θέση να βοηθήσεις και συ από την πλευρά σου με κάποιον τρόπο κάθε μέρα».

Τέλος, ο Μπογκντάνοβιτς αναφέρθηκε και στον χρόνο της πιθανής επιστροφής του στα παρκέ, αναφέροντας το εξής, «Ο στόχος είναι να επιστρέψω στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τους Τορόντο Ράπτορς».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι Τζαζ έβαλαν «στοπ» στο σερί των Σπερς – Επιστροφή Γουεμπανιαμά, αλλά νίκη για Γιούτα

Ιστορικό βράδυ για Γουέστμπρουκ: Ξεπέρασε τον Μάτζικ στις ασίστ και λύγισε τους Μάβερικς

Επέστρεψε και τους… ξεκόλλησε ο Αντετοκούνμπο – Οι Μπακς έβαλαν τέλος στο σερί των Μπουλς

Επιστρέφει οριστικά κόντρα στους Μπουλς ο Αντετονκούμπο

Ιστορικό επίτευγμα για τον Γουέστμπρουκ: Πέρασε τον Μάτζικ Τζόνσον στις ασίστ και ανέβηκε 7ος στην ιστορία του NBA!

Έτοιμος για επιστροφή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Παίζει τα ξημερώματα με τους Μπουλς

Χάρντεν και Λόπεζ «καθάρισαν» το Πόρτλαντ – Τρίτη σερί νίκη για τους Κλίπερς

Καταιγιστικοί Σέλτικς με 20 τρίποντα: «30άρης» Μπράουν και άνετο πέρασμα από την Ιντιάνα

Νέα ήττα για τους Μπακς και προβληματισμός χωρίς Αντετοκούνμπο

«Οι Μπακς έχουν επικοινωνήσει με τους Νετς για τον Πόρτερ Τζούνιορ»