Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Γιώργος Μπόγρης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας ότι τα πολύ καλά ποσοστά που είχε έξω από τα 6,75μ. η «βασίλισσα» δεν επέτρεψαν στους «ερυθρόλευκους» να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το ματς.

«Ήταν δύσκολο ματς για εμάς. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ειδικά μία ομάδα σαν τη Ρεάλ που θέλει να βγάζει παραπάνω ενέργεια για το κοινό της. Κάναμε καλό παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη που κάναμε, ειδικά στις βοήθειες στα πικ εν ρολ. Αλλά, μπήκαμε με νοοτροπία νικητή. Τους κοιτάξαμε στα μάτια και πιστεύω ότι η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας. Είχαν, όμως, πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα και έτσι δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Όταν πλησιάσαμε στους 5-6 πόντους, εκείνοι έβαλαν μεγάλα σουτ. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα μεγάλο ταλέντο και πήρε τη νίκη. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε παντού, αλλά εκείνοι πήραν τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπόγρης.

Για το αν ήταν μάθημα η ήττα αυτή για τον Ολυμπιακό: «Δεν θα πω μάθημα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας που ήταν σωστό. Αν δεν έμπαιναν κάποια σουτ της Ρεάλ, θα είχαμε κι άλλη ενέργεια στο τέλος. Αλλιώς είναι να είσαι κοντά στο τέλος και αλλιώς 10 πόντους πίσω. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και να μην επιτρέπουμε τα τρίποντα. Προχωράμε. Ξεκινάμε την Κυριακή σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να συνεχίσουμε το σερί μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και μετά την Πέμπτη έχουμε ένα τελικό για εμάς, με μια ομάδα που παίζει έξυπνα, όπως είναι η Χίμκι».

Για το ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος, αλλά θα ήθελα να νικήσουμε. Χαίρομαι που έκανα 2-3 πράγματα και θέλω να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube