Ο Μίλαν Μπόριαν βρέθηκε στο στόχαστρο Κροατών οπαδών. Ο ίδιος γεννήθηκε στην Κροατία, αλλά λόγω του εμφυλίου στην πρώην Γιουγκοσλαβία η οικογένειά του μετανάστευσε αρχικά στο Βελιγράδι στον Καναδά. Μεγάλωσε εκεί και έγινε… Καναδός εκπροσωπώντας την εθνική ομάδα της δεύτερης πατρίδας του, με τη μοίρα να τον φέρνει χθες αντιμέτωπο με την πραγματική του πατρίδα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά την ήττα με 4-1, το τηλέφωνό του διέρρευσε στις τάξεις των Κροατών οπαδών και δέχτηκε χιλιάδες υβριστικά ή ακόμη και απειλητικά μηνύματα. «Έχω 2.056 μηνύματα μόνο στο WhatsApp, για να μη μιλήσω για τις κλήσεις. Έλαβα απειλητικά και υβριστικά μηνύματα. Αυτό δείχνει τι άνθρωποι είναι οι συγκεκριμένοι. Είναι μάλλον παιδιά που δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί στο παρελθόν και ξεσπάνε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους άλλους. Τόσο εγώ, όσο και η γυναίκα μου και η οικογένειά μας περάσαμε δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Όμως δεν θα τους επιτρέψω να μου χαλάσουν την εμπειρία του Μουντιάλ. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, έχω μια όμορφη οικογένεια και ανθρώπους που με αγαπούν», ανέφερε ο γκολκίπερ του Ερυθρού Αστέρα.

«Οι παίκτες της Κροατίας ήταν κύριοι στη συμπεριφορά τους απέναντί μου. Τους συγχαίρω για τη νίκη και τους εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εμείς βάλαμε το πρώτο μας γκολ σε Μουντιάλ και τώρα θα διεκδικήσουμε την Πέμπτη και την πρώτη μας νίκη, απέναντι στο Μαρόκο», πρόσθεσε ο 35χρονος γκολκίπερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το Μουντιάλ

Αναλαμβάνει τη Γαλλία ο Ζιντάν – Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα!

Η συγκινητική επιστολή του Εμπαπέ για το Μουντιάλ: «Πονάει και θα συνεχίσει να πονάει»

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο: Αυτό είναι το κορυφαίο γκολ του Μουντιάλ 2026!

«Λυπάμαι που δεν σας έδωσα άλλο ένα κύπελλο»: Το συγκινητικό μήνυμα του Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ

Τέλος εποχής για τον Βίντσιτς: Αποσύρθηκε μετά τον τελικό του Μουντιάλ

Ο Μέσι ξεπερνά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ, βλέποντας μπάλα στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής!

Απίστευτο: Ο Ινφαντίνο συνεχάρη τους Αργεντινούς για τον επαγγελματισμό τους, ενώ... κάνει έρευνα για τον τελικό!

Παρέδες για Μέσι: «Είχε αποφασίσει ότι ο τελικός του Μουντιάλ θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή»

Ντι Μαρία: «Για μένα το Μουντιάλ τελείωσε όταν η Αργεντινή νίκησε την Αγγλία»