Σε νοσοκομείο του Παρισιού βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Μίκαελ Σουμάχερ και υποβάλλεται σε μία ειδική θεραπεία με βλαστοκύτταρα.

Σύμφωνα με την «Parisien», που παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υγείας του πρωταθλητή της Formula 1, η κλινική έχει μετατραπεί σε φρούριο, ώστε να μην διαρρέουν πληροφορίες.

Παρόλα αυτά, το γαλλικό Μέσο μπόρεσε να μιλήσει με έναν από τους νοσηλευτές του Γερμανού πιλότου.

«Ναι, είμαι νοσηλευτής του και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει συνείδηση», αποκάλυψε ο νεαρός νοσοκόμος της καρδιολογικής κλινική τους νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται ο Σουμάχερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νόρις: Δεν έβγαλε το κράνος του για αρκετή ώρα καθώς είχε πλαντάξει στο κλάμα!

Συγκινημένος Νόρις: «Νόμιζα ότι δεν θα κλάψω αλλά έκλαψα, τώρα καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Μαξ»

Πανηγύρισε με «donuts» την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λάντο Νόρις!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για Νόρις

Ο Φερστάπεν έψαξε νέο θαύμα, αλλά ο Παγκόσμιος Νόρις έγραψε ιστορία στη Formula 1!

Ποινή στον Τσουνόντα που «πέταξε» εκτός πίστας τον Νόρις

Η Άνα Ντε Άρμας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι-Η συνάντηση με τον Χάμιλτον

GP Άμπου Ντάμπι: Νόρις, Φερστάπεν και Πιάστρι κυνηγούν τον τίτλο που τους περιμένει στην... καρό σημαία!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!

Άπιαστος και poleman στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν, άφησε πίσω του τις McLaren πριν τον αυριανό «τελικό»!