Το εγκώμιο του Ολυμπιακού γενικότερα αλλά και για τις εμφανίσεις του κόντρα σε Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα έπλεξε ο Πίτερ Μπος στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα.

«Έπαιξαν πολύ καλά στο Champions League εναντίον της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ. Είναι τολμηροί, άσκησαν μεγάλη πίεση και είχαν την καλύτερη δυνατή απόδοση εναντίον της Μπαρτσελόνα, μέχρι τη στιγμή που πήραν την κόκκινη κάρτα.
Νομίζω ότι θα είναι ένας φανταστικός αγώνας, με πολλά γκολ. Και οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν μπροστά και να πιέσουν ψηλά, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να αποφύγουμε το σκοράρισμα. Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Θα ήθελα να πω σε όλους: Ανοίξτε την τηλεόρασή σας, αν δεν θα είστε στο γήπεδο
», ανέφερε.

Ο Μάουρο Ζούνιορ που εκπροσώπησε τους παίκτες των Ολλανδών επεσήμανε πως περιμένει ένα δύσκολο ματς αλλά και πως ο στόχος της ομάδας του είναι η νίκη.

«Περιμένω έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις εναντίον μιας ελληνικής ομάδας, ειδικά με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Κάθε αγώνας του Champions League είναι μια πρόκληση, είναι ξεχωριστός. Η νίκη επί της Νάπολι ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Μας έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση. Ερχόμαστε εδώ για να κερδίσουμε τον αγώνα, οι τρεις βαθμοί είναι κρίσιμοι για εμάς», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!