Ο Πέτερ Μπος προανήγγειλε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του Άγιαξ για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζοντας πως αυτό δεν αλλάζει το στόχο για την ομάδα του.

«Είναι αυτονόητο πως θέλουμε τη νίκη για τον επιπλέον λόγο πως θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Παράλληλα, αν θες να βελτιωθείς θα πρέπει να εφαρμόζεις αυτά που δουλεύεις στην προπόνηση μέσα στους αγώνες», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

«Θα κάνουμε αλλαγές. Δεν θα σας πω ποιες και πόσες, γιατί θα πρέπει τα παιδιά να το μάθουν πρώτα από μένα. Έχω ξαναπεί πως η ομάδα έχει περισσότερους από έντεκα παίκτες. Έχουμε κάποια παιδιά που έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής και τώρα θα δούμε κάποιους άλλους πώς θα ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο. Περιμένω να έχουν υψηλό κίνητρο, όπως έγινε και στο ματς Κυπέλλου. Αφού είχαν κίνητρο εκεί, δεν θα είναι πρόβλημα να το βρουν και απέναντι στον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, είπε: «Έχουμε κάποιες απουσίες. Ο Ζιγέκ είναι άρρωστος, ενώ και ο Ρίντεβαλντ έχει κάποιες ενοχλήσεις. στο γόνατο και βγήκε εκτός στην τελευταία προπόνηση, οπότε δεν θα τον έχουμε αύριο» προσθέτοντας και το πειθαρχικό παράπτωμα του Μπαζούρ.

Όσο για την απραξία του Παναθηναϊκού, είπε: «Αυτό κάνει δύσκολο για μας να ξέρουμε τι θα περιμένουμε από τον αντίπαλο. Έπαιξαν ένα φιλικό, αλλά δεν είχαμε εικόνα από εκεί. Εμείς προετοιμαζόμαστε με βάση αυτά που ξέρουμε και ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας. Γνωρίζουμε πως συνήθως παίζουν με πέντε στην άμυνα, τρεις μέσους και δύο επιθετικούς, ενώ άλλες φορές παίζουν 4-3-3».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube