Στο Μονακό ήταν σπουδαίος. Αλλά στις δηλώσεις του, ήταν ακόμα σπουδαιότερος, ο Τζίτζι Μπουφόν, μετά την νίκη της Γιουβέντους κόντρα στους Μονεγάσκους.

Ο εμβληματικός αρχηγός της «Γηραιάς Κυρίας» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην χαρά που παίρνει όταν χαρίζει τις φανέλες του. Ανέφερε μάλιστα πως όταν ήταν μικρός είχε μια ντροπιαστική εμπειρία από κάποιον που δεν ήθελε να του δώσει τη φανέλα του.

Τότε, ορκίστηκε στον εαυτό του πως αν γινόταν σπουδαίος δεν ήθελε να κάνει το ίδιο. Και το έκανε ο τεράστιος Τζίτζι.

«Στόχος μου είναι να αποδεικνύω καθημερινά πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ και να τελειώσω την καριέρα μου σε μία κατάσταση, όπου οι φίλαθλοι θα είναι στεναχωρημένοι που αποχωρώ απ' τη δράση... Είμαι χαρούμενος που ανταλλάσσω φανέλες, καθώς είναι μία ένδειξη σεβασμού. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός ζήτησα από κάποιον να ανταλλάξουμε φανέλες και μου απάντησε αρνητικά. Νευρίασα και έτσι αποφάσισα, αν ποτέ γινόμουν σπουδαίος παίκτης, πως δεν θα είχα αυτή την ντροπιαστική συμπεριφορά» δήλωσε ο Μπουφόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!