Ο Τζος Γκίντι πραγματοποίησε μια μαγική εμφάνιση, καταγράφοντας triple-double με 29 πόντους, 15 ριμπάουντ και 12 ασίστ, οδηγώντας τους Μπουλς σε μια απίστευτη ανατροπή και νίκη με 113-111 απέναντι στους Σίξερς.



Με αυτή την εμφάνιση, ο Αυστραλός γκαρντ έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των Μπουλς που σημειώνει back-to-back triple-doubles, μετά τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος είχε πετύχει το ίδιο το 1989.



Ο Γκίντι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς λίγο πριν το τέλος, με το σκορ στο 111-110, βρήκε με ασίστ τον Νίκολα Βούτσεβιτς, ο οποίος πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο στα 3,2 δευτερόλεπτα, χαρίζοντας τη νίκη στο Σικάγο.

Ο Βούτσεβιτς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Ίζακ Οκόρο πρόσθεσε 16 πόντους. Οι Μπουλς περιόρισαν τους Σίξερς στους μόλις 16 πόντους στην τέταρτη περίοδο, ολοκληρώνοντας μια από τις μεγαλύτερες φετινές ανατροπές, αφού είχαν βρεθεί πίσω με 24 πόντους στο δεύτερο δωδεκάλεπτο.

Από την πλευρά της Φιλαδέλφειας, ο Ταϊρίς Μάξι ήταν εκπληκτικός με 39 πόντους, 6/10 τρίποντα και 5 ριμπάουντ, όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα. Ο Τζοέλ Εμπίντ πρόσθεσε 20 πόντους, ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ είχε 18, ενώ ο ρούκι Βι Τζέι Έτζκομπ σημείωσε 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο αγώνας κρίθηκε στο φινάλε, όταν ο Κουέντιν Γκράιμς αστόχησε στο τρίποντο της νίκης για τους Σίξερς στην εκπνοή.

Οι Μπουλς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 6-1, παραμένοντας στις κορυφαίες ομάδες της Ανατολής, ενώ οι Σίξερς υποχώρησαν στο 5-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του NBA

Ράπτορς-Μπακς 128-100

Χοκς-Μάτζικ 127-112

Μπουλς-Σίξερς 113-111

Πέλικανς-Χόρνετς 116-112

Γουόριορς-Σανς 118-107

Κλίπερς-Θάντερ 107-126

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντουαρντς «μίλησε» στο τέλος και οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους πρωταθλητές Θάντερ

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!