Τα πάντα στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και μόνο, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μπουονανότε και όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

«Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Τόσο ο κόσμος όσο και οι παίκτες το σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο την Κυριακή και μετά σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ στο ματς με τον Ατρόμητο, αφού ο προπονητής τους είναι πάρα πολύ καλός. Του αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ξέρει πώς να οργανώνει την ομάδα. Είναι νέος προπονητής, έφυγε από την ΑΕΚ κι έτσι ο αντίπαλός μας έχει πλέον μια νέα ταυτότητα ως ομάδα», είπε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια δε, ανέφερε πως τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ και μόνο: «Αυτό που θέλουμε όμως εμείς είναι να επικεντρωθούμε στη δική μας απόδοση για να φύγουμε με το τρίποντο της νίκης. Πάντα το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Σίγουρα ο Ατρόμητος θα έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Είμαστε η ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να μπούμε για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να εφαρμόζουμε και να προσαρμοζόμαστε σε όσα ζητάει ο προπονητής. Γι' αυτό και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε».

Τέλος, για την παρουσία του στο ματς με τον Ηρακλή, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ενδεκάδα και έπαιξα 90 λεπτά. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γινόταν. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλικό μεγάλου συμβολισμού μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Ιωνικού

Γρηγορίου: «Δίνω τα εύσημα μου στον ΠΑΟΚ, έχει αβαντάζ απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ντέμης: Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει μπροστά, έτσι θέλει και ο Αλμέιδα - Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι τύχη, σημαίνει πίστη

Βοργιάς: «Αν δεν ερχόταν ο Γερμανός διαιτητής το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν θα τελείωνε ποτέ - Με εξέπληξε ο Αλμέιδα»

Ατομικό για δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τσακίρης: «Τώρα κάνει καλό για την ΑΕΚ το μεγάλο διάστημα διακοπής»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα - Η απάντηση που έδωσε ήταν μεγάλη»

Οι πόνοι του Σάστρε πριν το 3-2 και το «πάμε» του Βιεϊρίνια: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ από τον Παναθηναϊκό - Σε ένα παιχνίδι μπορεί»

Νικολογιάννης: «Βαρύ το κλίμα και δύσκολη η κατάσταση - Εκτιμώ ότι θα πάμε σε χρονιά με αλλαγές»

TAGS: A.E.K.