Μία μέρα αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από μια λαμπρή καριέρα σε Ιταλία και Αργεντινή, ο Νικολάς Μπουρντίσο μίλησε για τις σκέψεις του για το μέλλον.

Ο 37χρονος πρώην αμυντικός δήλωσε πως πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην Ρόμα, στην οποία βρέθηκε μια πενταετία (2009/14). Μεταξύ άλλων έστειλε, εμμέσως πλην σαφώς, το δικό του μήνυμα στην διοίκηση του συλλόγου πως στο μέλλον θα ήθελε να αναλάβει ένα πόστο στην ομάδα των Ρωμαίων.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια στην Ρόμα. Ήταν από τις καλύτερες και πιο έντονες εμπειρίες στην ζωή μου. Είχα τόσες καλές στιγμές αλλά επίσης και αρκετές δύσκολες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού μου. Έζησα τα πάντα με την φανέλα των Ρωμαίων» τόνισε.

«Τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα ήταν πολύ όμορφα. Η παρουσία μου στην Ρόμα ήταν ίσως η καλύτερη περίοδος της ζωής μου γιατί έφτασα στην κορυφή της σωματικής και ψυχικής μου ωριμότητας» προσέθεσε.

«Ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω στην Ρόμα για να εργαστώ σε κάποια θέση. Μου αρέσει ο τρόπος που ζει η πόλη για το ποδόσφαιρο. Θα ήταν μια όμορφη πρόκληση για εμένα να βοηθήσω την Ρόμα να κερδίσει κάτι σε Ιταλία και Ευρώπη» κατέληξε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube