Με ένα απίστευτο (όσο και επιβλητικό) «ντου» μπήκαν στο NBA οι Σπερς!

Σε μια ανεπανάληπτη πρεμιέρα, η ομάδα του Σαν Αντόνιο… κατάπιε το υποτιθέμενο ντέρμπι με τους Γουόριορς και τους ισοπέδωσε με 129-100 μέσα στο σπίτι τους.

Αποδεικνύοντας ότι η μετάβαση στη μετά-Ντάνκαν εποχή κάθε άλλο παρά την έχει αποδυναμώσει, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς σόκαρε τους φιναλίστ των περσινών τελικών και μετέτρεψε σε κηδεία το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Κέβιν Ντουράντ με τη φανέλα τους.

Γιατί μπορεί ο Αμερικανός σταρ να πέτυχε 26 πόντους, ωστόσο ο Λέοναρντ δεν επέτρεψε να λάμψει κανένας όσο ο ίδιος στο παρκέ. Σταματώντας λοιπόν στους 35 (συν 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα), ο νέος ηγέτης των Σπερς οδήγησε στον θρίαμβο την ομάδα του.

Εκεί όπου έφτασε βέβαια με τη σημαντική συμπαράσταση του Όλντριτζ (φοβερό double-double, με 26 πόντους και 14 ριμπάουντ) αλλά και της ευχάριστης έκπληξης Σίμονς (που τελείωσε με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ).

Κατόπιν αυτών αχρηστεύτηκε η πληρέστατη εμφάνιση του Γκριν (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 κλεψίματα), την ίδια ώρα που ο Στεφ Κάρι αδυνατούσε να εμποδίσει το κάζο, έχοντας μεν 26 πόντους, αλλά με 3/10 τρίποντα.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube