Να υπερασπιστεί την έδρα της σαν κόρη οφθαλμού παίζοντας το μπάσκετ που γνωρίζει απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, καλεί την ομάδα του ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο σέντερ της Ρεάλ γνωρίζει πως το έργο της «βασίλισσας» δεν θα είναι εύκολο.

«Ο Ολυμπιακός θα είναι δύσκολος αντίπαλος για μας. Έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα τα τελευταία δύο χρόνια. Εγώ δεν ήμουν πέρσι στη Ρεάλ και το βλέπω απλώς σαν ένα παιχνίδι play offs. Έχω ξαναβρεθεί αρκετές φορές σε αυτή τη φάση και ξέρω πως τα παιχνίδια αυτά είναι σκληρά. Κάθε αγώνας θα είναι διαφορετικός. Αν δεν κάνουμε το παιχνίδι μας, με ενέργεια και προσήλωση στην άμυνα, θα δώσουμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να μας κερδίσει στη Μαδρίτη», τόνισε ο Καρδιτσιώτης άσος.

Όσο για το αν ο φετινός Ολυμπιακός ή ο περσινός είναι πιο δυνατή ομάδα, απάντησε: «Δεν ξέρω αν φέτος είναι πιο δυνατοί από πέρσι ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που έρχεται χωρίς πίεση και θα προσπαθήσει να νικήσει».

Σχετικά με το ερυθρόλευκο παρελθόν του, είπε: «Δική μου δουλειά είναι να βγω στο παρκέ και να δώσω το 100%. Δεν έχει σημασία αν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!