Ψύχραιμα και ώριμα απάντησε ο Γιάννης Μπουρούσης στους επικριτές του για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Λίγη ώρα μετά την ηγετική παρουσία του απέναντι στη Νταρουσάφακα, ο Έλληνας σέντερ ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρουν οι ατομικές διακρίσεις, αλλά το καλό του Παναθηναϊκού Superfoods.

«Δεν μετράει η προσωπική απόδοση, σημασία έχει η νίκη της ομάδας. Από βραβεία MVP γεμίσαμε πέρσι… (σ.σ γέλια). Κερδίζαμε σε όλη τη διάρκεια απόψε, θα ήταν κρίμα να το χάσουμε στο τέλος. Δείξαμε χαρακτήρα και τελικώς νικήσαμε στο φινάλε, εν αντιθέσει με ό,τι είχε συμβεί στα δύο προηγούμενα παιχνίδια (σ.σ Ρεάλ και Ολυμπιακός), όπου ήμασταν και άτυχοι. Δουλεύουμε συνέχεια και τώρα στοχεύουμε στο να είμαστε έτοιμοι με την Μπαρτσελόνα», είπε αρχικά ο «Μπουρού» στην κάμερα της NOVA.

Για την επιστροφή του Τζέιμς: «Ο Μάικ γύρισε σήμερα και όντως μας βοήθησε πολύ. Μπήκε δυνατά, δεν το περιμέναμε. Θέλει να βρει ρυθμό, αλλά είμαστε όλοι μας χαρούμενοι που επέστρεψε».

Ερωτηθείς για το αν επηρεάζεται ή διαβάζει όσα γράφονται κατά καιρούς και ειδικά το προηγούμενο διάστημα όπου οι εμφανίσεις του δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές: «Στην Ελλάδα είμαστε, ξέρω τι γίνεται. Ας γράφουν, δεν με πειράζει. Μόνο το να γράφουν ανακρίβειες, με ενοχλεί. Δόξα τω Θεώ, τόσα χρόνια στο εξωτερικό, έχω αλλάξει φιλοσοφία. Στόχος δεν είναι να βάζω 30 πόντους. Θα ήταν ωραίο αν έβαζα 30 πόντους και χάναμε; Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και κοιτάμε το συλλογικό συμφέρον Όχι τον εαυτό μου. Αν το έκανα αυτό, τότε όλα θα ήταν χειρότερα για την ομάδα, για τον κόσμο, για όλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Πολύ δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού στο Κάουνας-Τι πρέπει να κάνει με Βαλαντσιούνας»

Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός: Στο Κάουνας για το 2/2 στην Ευρωλίγκα οι «ερυθρόλευκοι»

EuroLeague: Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» αρχίζει με ντέρμπι και μεγάλες αναμετρήσεις

Ναβάρο: «Βρισκόμαστε μπροστά σε διαφορετικές καταστάσεις και πρέπει να μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε»

Πενιαρόγια: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Παρί – Δύσκολα θα παίξει ο Λοβέρν»

«Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο Ζέρβα από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας

Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Εντζάι δοκίμασαν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα σε βίντεο που δημοσίευσε η Ευρωλίγκα

Νέο σύστημα ορισμού διαιτητών στην Euroleague με τη χρήση AI

Μετά από τη Μακάμπι, και η Χάποελ Τελ Αβίβ αιτήθηκε να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Κύπρο

Μασιούλις: «Δύσκολο να περιορίσεις τον Ολυμπιακό-Δεν θα βλέπω τον Σακίλ, αλλά την ομάδα μου»