Στο πλευρό του ΟΦΗ βρέθηκε ο Μιχάλης Μπούσης, με τον ισχυρό άνδρα της κρητικής ΠΑΕ να την ακολουθεί μέχρι τη Ρουμανία και το Βουκουρέστι για την κρίσιμη αναμέτρησή της με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Μαζί με την αποστολή, βέβαια, βρέθηκαν και περίπου 500 τρελαμένοι οπαδοί, οι οποίοι είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνει τη νίκη με 2-0. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Μιχάλης Μπούσης αποθεώθηκε από τον κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου, με τους φιλάθλους να αναγνωρίζουν την έμπρακτη στήριξή του στον σύλλογο. Στη συνέχεια, σε δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για την πρόκριση, τονίζοντας πως θέλει να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Μπούσης:

«Δουλέψαμε σκληρά, η ομάδα πάλεψε να φτάσει εδώ που έφτασε. Μας έχει κάνει όλους περήφανους. Δεν ήταν μόνο να μπούμε στη διοργάνωση, αλλά να κάνουμε κάτι καλό και όλη την Ελλάδα και την Κρήτη περήφανη.

Να μαζέψουμε και άλλους βαθμούς, μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Πρέπει να στοχεύεις ψηλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να μην συμβιβάζεσαι
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φούντας: «Σημαντική νίκη σε ένα απαράδεκτο γήπεδο, δουλειά μου είναι να σκοράρω»

«ΟΦΗ που δαγκώνει με δηλητήριο ικανό να νικήσει κάθε αντίπαλο»: Το σχόλιο Σουργιά για το σπουδαίο διπλό των Κρητικών!

Κόντης: «Τεράστιο αποτέλεσμα - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

«Τι βραδιά και αυτή για τον ΟΦΗ»: Η εκρηκτική περιγραφή του Μάνου Σουργιά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το μεγάλο διπλό!

Τα highlights από τη σπουδαία νίκη του ΟΦΗ κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά

Συνεχίζει απόλυτη η Μπενφίκα - Άνετο διπλό για Γιουβέντους - Σούπερ ανατροπή στις καθυστερήσεις για Τορένσε!

ΟΦΗ για πρόκριση μετά τον θρίαμβο, ο Ολυμπιακός καλπάζει προς την οκτάδα - Η βαθμολογία και το πρόγραμμα!

Ασυγκράτητος ΟΦΗ, γονάτισε την Μπερ Σεβά και βλέπει πρόκριση!

Ο Φούντας «ζωγράφισε» με υπέροχο σουτ το 2-0 του ΟΦΗ κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Προβάδισμα για τον ΟΦΗ κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά με γκολ του Πούγγουρα!

TAGS: ΟΦΗ