Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Καραμπάγκ στην τρίτη αγωνιστική του Europa League.

«Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε νωρίς, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε την πρώτη νίκη στον όμιλο. Βγάλαμε ένταση, είχαμε καλύτερο πρόσωπο. Ίσως ανοιχτήκαμε περισσότερο. Θέλαμε περισσότερο τη νίκη και δεν υπολογίσαμε τις αντεπιθέσεις. Δεν έχουμε να πούμε και πολλά, είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Θα δουλέψουμε, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να προχωρήσουμε», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.

Όσο για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να αντεπιτεθεί, είπε: «Τα λόγια κούρασαν, δεν φτάνει να το λέμε μόνο. Πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς και να το βγάλουμε στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού