Ο διεθνής γκαρντ των «κίτρινων» τόνισε πως μπήκαν αποφασισμένοι στην τρίτη περίοδο και μείωσαν στο -1, θεωρεί κομβικό το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο και τόνισε πως χάρηκε που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια.
Αναλυτικά: "Μπήκαμε αποφασισμένοι στην τρίτη περίοδο και φέραμε το παιχνίδι στον ένα πόντο, αλλά μετά δεν αντέξαμε. Στην τέταρτη περίοδο ξέφυγε το παιχνίδι".
Όταν ρωτήθηκε για τον επικείμενο αγώνα με τον Πανιώνιο, είπε: «Είναι το πιο σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που έρχεται. Και για το πρώτο ματς θα πω εγώ, που θεωρώ ότι δεν έπρεπε να χάσουμε. Θέλουμε τη νίκη, για να φύγει αυτό το βάρος από πάνω μας».
Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Είναι μεγάλη χαρά να παίζω με τα παιδιά, με καλωσόρισαν και έχω μάθει πολλά από αυτούς».