Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά τουλάχιστον για την ώρα δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση στον Άρη, όπως δήλωσε ο ίδιος ο 20χρονος γκαρντ μιλώντας στο «ΑΡΤ» και την εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά (κάθε Σάββατο, 14:30).

«Δεν έχω ακούσει κι εγώ ακόμη τίποτα, ούτε έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση. Για την ώρα είμαι παίκτης του Άρη, έχω συμβόλαιο με τον Άρη και μέχρι να αλλάξει κάτι εκεί παραμένω», δήλωσε.

Δείτε εδώ το βίντεο των δηλώσεων

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλική ήττα για Περιστέρι

Ανέτρεψε τη Δόξα Λευκάδας ο Ηρακλής

Μπάντιο: «Στον Παναθηναϊκό βλέπεις τη θέληση, όλοι θέλουν να τα αφήσουν όλα στο παρκέ - Υπέροχη η ατμόσφαιρα»

Τρινκιέρι: «Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στα τελευταία τρία λεπτά»

Γιαμπουσέλε: «Το DNA που θέλουμε να έχει αυτή η ομάδα είναι να παλεύουμε σκληρά για τη φανέλα - Δεν φοβάμαι να θυσιαστώ»

Όσμαν: «Ισχυρή η σύνδεσή μου με τον Παναθηναϊκό - Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ αλλάζουν, μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε κάνει επτά προπονήσεις με δέκα παίκτες - Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ό,τι και να γίνει»

Η αυτοθυσία του Μαντζούκα και η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Δικεφάλου: Τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός χαμογέλασε, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως φέτος είναι αλλιώς!

Καταχειροκροτήθηκε ο Όσμαν στο T Center - Οι πρώτοι του πόντοι κόντρα στον Παναθηναϊκό