Έπαιξε τα… ρέστα του ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η ήττα δεν αποφεύχθηκε με 71-68. Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Λευτέρης Μποχωρίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA υπογράμμισε ότι κυνηγούσαν διακαώς το ροζ φύλλο του αγώνα, με την προσπάθεια τους στο τέλος να μεταφράζεται σε απογοήτευση και πίκρα.

«Μας μένει η πίκρα στο τέλος. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Παίξαμε καλή άμυνα στη Ρεάλ, την κρατήσαμε στους 71 πόντους, αλλά μας μένει η πίκρα στο τέλος».

Ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε με εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, θέτοντας τον εαυτό του σε σύγκρουση με το παρκέ, προκειμένου να κερδίσει την κατοχή για την ομάδα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό AKTOR: Χωρίς Ναν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου!

Παρτίζαν-Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για το «διπλό» οι Πειραιώτες

Ντόρσεϊ: «Ο κόσμος εκπλήσσεται με αυτά που κάνω, όχι όμως εγώ - Η προηγούμενη σεζόν μου έχτισε νοοτροπία»

Ζέρβας: «Έχει το... μαχαίρι και το καρπούζι με την Παρτίζαν ο Ολυμπιακός - Θα πάρει χρόνο ο ΜακΚίσικ»

Πέιν: «Παίζει πραγματικά πάρα πολύ καλά ο Ολυμπιακός - Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό της Euroleague»

Υπό αμφισβήτηση το μέλλον Μοτιεγιούνας στη Εuroleague - Οι ομάδες εξερευνούν άλλους υποψήφιους CEO

Με πολλά προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό η Παρτίζαν: Εκτός και ο Πάρκερ, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπράουν!

Φουρνιέ: «Να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίζουμε - Το πιο θορυβώδες γήπεδο που έχω παίξει της Παρτίζαν»

Μπαρτζώκας: «Στην αποστολή ο ΜακΚίσικ, θα παίξει κόντρα στην Παρτίζαν ο Νιλικίνα»

Οι GM's της Ευρωλίγκας ψηφίζουν: Βλέπουν σίγουρα Final 4 Παναθηναϊκό-Στους κορυφαίους Ναν, Βεζένκοφ και Σλούκας