Την κορυφαία βραδιά σε πόντους στην καριέρα τους στην Euroleague κατέγραψαν οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Λευτέρης Μποχωρίδης στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Ο μεν Κουβανός γκαρντ-φόργουορντ σημείωσε 20 πόντους, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν οι 15 πόντοι που είχε πετύχει φέτος κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην Ισπανία.

Ο δε Έλληνας γκαρντ σημείωσε επιθετικό ατομικό ρεκόρ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, βάζοντας 15 πόντους στο ΣΕΦ. Το προηγούμενο ρεκόρ του κράτησε μόλις μια βδομάδα, αφού επιτεύχθηκε στο αμέσως προηγούμενο ματς των «πρασίνων», κόντρα στη Βαλένθια με 12 πόντους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός