Δηλώσεις μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρί για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έκανε ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, ο οποίος στάθηκε στη σωστή διαχείριση που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ σχολίασε και την εντυπωσιακή εμφάνιση του Γουίλιαμς-Γκος!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

« Υπήρξαν στιγμές στο παιχνίδι που η Παρί αντέδρασε και έδειξε γιατί βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Να κερδίζεις εδώ με 17 πόντους διαφορά έχοντας τον έλεγχο από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν είναι καθόλου εύκολο. Ακολουθήσαμε το πλάνο, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και μέσα στους στόχους μας. Δεν αφήσαμε την Παρί να σουτάρει ελεύθερα σουτ και να δημιουργήσει.

Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο να το διαχειριστείς, όταν παίρνει τέτοια διαφορά τόσο νωρίς, υπάρχει πολλής χρόνος και είναι σίγουρο ότι ο αντίπαλος θα αντιδράσει. Δείξαμε το βάθος που έχουμε στον πάγκο μας, ο Λαρεντζάκης μπήκε και βοήθησε πολύ σε άμυνα και επίθεση. Γενικά δείξαμε ότι είμαστε συμπαγής ομάδα, χρειαζόταν μεγάλη συγκέντρωση πνευματικά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση και το αποτέλεσμα και κοιτάζουμε μπροστά»
.

Για την εμφάνιση του Γκος: «Είχαμε συζυτήσει πολύ πριν το παιχνίδι για τον ρόλο του όσο καιρό θα λείψει ο Γουόκαπ. Είναι ένας παίκτης που πρέπει να παίξει αντίθετα από τη φύση του. Για να νιώσει καλά θέλει να σκοράρει. Θέλουμε να είναι επιθετικός, αλλά πρώτα από όλα θέλουμε να παίζει για την ομάδα. Έπαιξε 36 λεπτά, ήταν δύσκολο για αυτόν, αλλά ήταν πνευματικά έτοιμος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»

Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις ψάχνουν τη νεαρή φίλαθλο που ζήτησε τη φανέλα του Ναν!

«Μία τάπα, μία κούρσα, ένα τελείωμα»: Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού για την τρομερή φάση με Φαρίντ & Ναν

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!