Η Μπράγκα επικράτησε 1-0 με το γκολ του Αμπελ Ρουίζ της Ρέιντζερς στην Πορτογαλία στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Europa league και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, για πρώτη φορά μετά το 2011, ενόψει της ρεβάνς του «Αιμπροξ Παρκ» την επόμενη Πέμπτη.

Το ματς
Η Ρέιντζερς ξεκίνησε δυνατά και έχασε μια καλή ευκαιρία στο 5΄με τον Σακαλά. Οι «αρσεναλίστας» πήραν την πρωτοβουλία και στο 22’ ο Ορτα σούταρε μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι των «προτεσταντών». Στο 24΄, ακυρώθηκε σωστά γκολ των Πορτογάλων για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης, ενώ ο Σακαλά έχασε ξανά μια ευκαιρία για τους πρωταθλητές Σκωτίας. Τελικά, η υπεροχή των φιναλίστ του Europa league του 2011 καρποφόρησε στο 40’. Τότε, ο Μεντέιρος έδωσε μέσα στην περιοχή στον Αμπελ Ρουίζ και αυτός πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Πορτογάλοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και δημιούργησαν κάποιες προϋποθέσεις στην εστία του ΜακΓκρέγκορ, ώστε να σκοράρουν, με χαρακτηριστικότερη την ευκαιρία του Ροντρίγκο Γκόμες στο 68’. Στη συνέχεια, όμως, η Ρέιντζερς άρχισε να «πολιορκεί» την εστία των «αρσεναλίστας» και οι Γκόλντσον στο 71’ και Ρούφες στο 73’ έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 78’, ήταν η σειρά του Ρικάρντο Ορτα να χάσει μια καλή ευκαιρία για την Μπράγκα και το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι ιδιαίτερο στη συνέχεια, με τους Πορτογάλους να αποκτούν το μικρό προβάδισμα για την πρόκριση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»