Ο Άρης θέλει να επανέλθει στις νίκες για τη Stoiximan Super League μετά την εντός έδρας «γκέλα» με τη Λαμία, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη (03/01, 16:00).

Ενόψει του ματς αυτού, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε για το πολύ κακό πρόσωπο που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς με την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά και την ανάγκη να εμφανιστούν πολύ ανώτερη για να πάρουν καλό αποτέλεσμα στην Αρκαδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τη Λαμία: «Δεν την ξεχνάμε, ούτε την αφήνουμε πίσω μας. Ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε από την πλευρά μας. Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας μέχρι το τέλος και την χάσαμε. Είναι κάτι που δεν το ξεχνάμε και δεν πρέπει να επαναληφθεί... Από τότε που είμαι στον Άρη, τέτοια μαθήματα έχουμε πάρει αρκετά. Δεν χρειαζόμαστε άλλα! Είναι καλό να μείνουμε έξω από τέτοιου είδους μαθήματα, να μην μπούμε ξανά σε τέτοια διαδικασία. Πρέπει από εδώ και πέρα να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε. Όχι μόνο στο αυριανό παιχνίδι, αλλά σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα και να μην έχουμε άλλες τέτοιου είδους απώλειες».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι! Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Τις προηγούμενες δύο φορές, που αγωνίστηκα εγώ εκεί, νικήσαμε. Ελπίζω να φύγω τρίτη φορά νικητής τώρα! Είναι μια ομάδα σε καλή κατάσταση, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

TAGS: Άρης