Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Αρμάνι Μιλάνο και γνώρισε την ήττα με 87-74, για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος επέστρεψε για να αγωνιστεί στο «Telekom Center Athens» ως αντίπαλος των «πράσινων» και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ιταλικής ομάδας, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας ότι σε αυτό το γήπεδο όλοι θέλουν να δίνουν πάντα το 100% τους και να παίζουν όσο καλύτερα γίνεται.

«Παλέψαμε, είναι ένα δύσκολο κοινό εδώ, αλλά η ομάδα κατάφερε να βρει ρυθμό. Συγκεντρωθήκαμε, βάλαμε μεγάλα σουτ και φτάσαμε στη νίκη. Αυτό το γήπεδο σε κάνει να είσαι ανταγωνιστικός και να θέλεις να παίζεις όσο το δυνατόν καλύτερα», δήλωσε ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαρίντ: «Θέλουμε να σηκώσουμε την Ευρωλίγκα μέσα στην έδρα μας»

Πετρίδης: «Αντίδραση και νεύρο από τον Παναθηναϊκό - Για σεμινάριο η άμυνα του Χουάντσο, εξαιρετικός Χολμς»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη-αντίδραση του Παναθηναϊκού επί της Βίρτους

Αταμάν: «Η δήλωσή μου ήταν πρόκληση για μένα και τους παίκτες μου - Δεν κρύβομαι, έχω θέσει υψηλούς στόχους»!

Ιβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος - Δεν είχαμε την ενέργεια με την οποία παίζουμε στην έδρα μας»

«Ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ και λύγισε τη Μακάμπι

Πριγκίπισσα στη Βαλένθια με κατοστάρα η Μονακό!

Ναν: «Αφοσιωθήκαμε στην άμυνα, ήταν ομαδική και αποτελεσματική δουλειά»

Αταμάν: «Nα καταλάβουν ότι είναι παίκτες του Παναθηναϊκού, του κορυφαίου συλλόγου της Ευρώπης - Πιστεύω πολύ σε αυτούς»

Χολμς: «Απλά ευγνώμων που είμαι πίσω και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα»