Η Ελλάδα ηττήθηκε με σκορ 84-77 από την Ισπανία παρόλο που πάλεψε ηρωικά για μία σπουδαία ανατροπή, και τώρα βρίσκεται με την πλάτη στον «τοίχο» όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Λορέντζο Μπράουν, γκαρντ του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, ήταν εξαιρετικός δημιουργικά με 10 ασίστ, και μετά το ματς αποθέωσε τους Σέρχι Γιουλ και Σάντι Αλντάμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Γιουλ: «Είναι ο πιο ενδιαφέρων παίκτης της Ισπανίας. Μπορεί να διανύσει το μισό γήπεδο, να πετύχει τρίποντο και να κάνει σαν να μη συνέβη τίποτα. Εξαιρετικός παίκτης, ένας από τους αγαπημένους μου στην Ισπανία και στην Ευρώπη. Αγαπάει το άθλημα, η αγάπη και η αφοσίωση σού επιστρέφει».

Για τη συμμετοχή του και πάλι με την Ισπανία: «Δεν είχα τραυματισμό. Φέτος θέλω να παίξω σκληρά και υπάρχει η ευκαιρία με την Ισπανία».

Για το αν έχει νέα από τον Ρούντι: «Δεν ξέρω, ίσως χτύπησε το μάτι, είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλά».

Για τη νοοτροπία της Ισπανίας: «Είναι έτοιμοι να παίξουν. Ο Σέρχι βγήκε και είχε την ενέργεια, να σουτάρει από παντού. Ο Σάντι επίσης είναι τέρας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!