Iκανοποιημένος από την εικόνα, αλλά όχι από το αποτέλεσμα της Athens Kallitea με τον ΟΦΗ έμεινε ο Κώστας Μπράτσος, που τόνισε την ανάγκη οι καλές εμφανίσεις να συνοδεύονται από τρίποντα.

«Με την προσπάθεια κανείς δεν πέτυχε κάτι, μόνο με τα αποτελέσματα. Στο ίδιο έργο θεατές και σήμερα! Κάναμε 11 αλλαγές και είναι ευχάριστο ότι τέτοια ματς σου δίνουν ρυθμό. Τα παιδιά είναι καλά και εξαιρετικό το γκρουπ, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο το αποτέλεσμα μετρά και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση.

Χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες στο β' ημίχρονο που κόντρα σε τέτοιες ομάδες θα σε τιμωρήσουν. Έπρεπε να σκοράρουμε. Η εικόνα μας ήταν καλή στο πρώτο μέρος, το γκολ μας αδικεί διότι ήταν μια ολιγωρία. Ήμουν ικανοποιημένος, στη συνέχεια είδα μια πτώση και έκανα αλλαγές για διαχείριση και φρεσκάρισμα. Δεν είδα κάτι κακό στην ομάδα, γενικά»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!