Το δικό της… πρωτάθλημα πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική της Premier League έχει κατακτήσει η νεοφώτιστη, Μπρέντφορντ, κι αυτό χάρη στη συμπεριφορά και το επίπεδο των οπαδών της.

Συγκεκριμένα, στο 59’ της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ, ο Μικέλ Αρτέτα πέρασε στο ματς τον Μπουκαγιό Σάκα αντί του Μπαλογκάν και τότε οι φίλαθλοι στο «Community» ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αποθεωτικές ιαχές για τον νεαρό άσο της αντίπαλης ομάδας.

Ο 19χρονος ήταν μέλος της εθνικής Αγγλίας στο πρόσφατο Euro και επειδή έχασε ένα από τα πέναλτι στον τελικό κόντρα στην Ιταλία, έπεσε θύμα μαζικής ρατσιστικής επίθεσης από ανεγκέφαλους, γεγονός που σήκωσε μεγάλη θύελλα αντιδράσεων και ένα κύμα συμπαράστασης τόσο προς το δικό του πρόσωπο, όσο και στους Ράσφορντ και Σάντσο.

Όπως είναι αναμενόμενο, η αναμέτρηση αυτή καθ’ αυτή πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς όλο το φίλαθλο κοινό ανά τον κόσμο αποθεώνει τη συμπεριφορά των οπαδών της Μπρέντφορντ.

Δείτε τις απίστευτες σκηνές:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!

Φοβερό blooper στην Μπέρμιγχαμ, ξέχασε τη φάση, έπιασε την μπάλα κι έκανε πέναλτι!

Τότεναμ: Ο Ρομάνο αποκαλύπτει τα ονόματα για τον πάγκο μετά το 1-1 στο Άνφιλντ

Σόμποσλαϊ: «Πρέπει να ξυπνήσουμε, αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε ευχαριστημένοι με το... Conference League»