Στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League αγωνίστηκαν συνολικά 427 ποδοσφαιριστές και μόλις δύο δεν έχασαν ούτε λεπτό. Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, που όχι απλώς έπαιξαν σε όλα τα ματς ως βασικοί, αλλά δεν έγιναν και αλλαγή.

Πολύ κοντά στους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού και του Ιωνικού ήταν ο Κάρλες Σόρια, ο οποίος έκανε 26 συμμετοχές, όλες ως βασικός, αλλά o Ισπανός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητος. Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές ήταν και οι μόνοι που ξεκίνησαν βασικοί και στα 26 ματς του πρωταθλήματος.

Υπήρξαν μόλις πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή και στα 26 παιχνίδια της ομάδας τους, αλλά με 25 ή λιγότερες συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα. Οι Ρομπάιγ του Ατρομήτου και Πινέδα της ΑΕΚ είχαν 25, ο Ντιουσέ του ΟΦΗ 22, ο Κιάρτανσον του Ατρομήτου 18 και ο Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού μόλις 11 βασικός και 15 ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Σαράντης Τσελεμπάκης του Βόλου ήταν ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε λιγότερο, αφού συμμετείχε μόλις για ένα λεπτό στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ολυμπιακός με 42 ήταν η ομάδα που χρησιμοποίησε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ατρόμητος τους λιγότερους, αφού αγωνίστηκαν 24.

Οι παίκτες που έπαιξαν σε όλα τα ματς και τα λεπτά συμμετοχής τους
2541 Αλμπέρτο Μπρινιόλι
2484 Λευτέρης Χουτεσιώτης
2472 Κάρλες Σόρια
2095 Γκαετάν Ρομπάιγ
1968 Ορμπελίν Πινέδα
1580 Βιντάρ Κιάταρσον
1190 Φώτης Ιωαννίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»