Στα στοιχεία που θα κρίνουν τον νικητή στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ, στάθηκε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός γκολκίπερ μίλησε στο pregame της εκπομπής Sporthow, η οποία θα είναι δίωρη και το μεγαλύτερο μέρος της θα αφορά φυσικά το μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Στάθηκε στο ότι η ομάδα που θα έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση και διαύγεια θα έχει τον πρώτο λόγο για την πολυπόθητη νίκη, προσθέτοντας ότι σημαντικότατο ρόλο θα παίξουν και η θέληση, η όρεξη, αλλά και το ποιος θα καταφέρει να περιορίσει τα λάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού:

Για το τι σκέφτεται για το ματς: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και η σκέψη μας θα πρέπει να είναι μόνο σε όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζεται να κάνουμε καλή δουλειά με τη μπάλα, να έχουμε συγκέντρωση, να έχουμε διαύγεια. Όλη η ομάδα να είναι εστιασμένη στον αγώνα και επαναλαμβάνω, να μην δώσουμε καμία σημασία στο τι γίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι παιχνίδι περιμένει: «Νομίζω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη. Πιστεύω λοιπόν, πως η ομάδα που θα έχει τη μεγαλύτερη προσωπικότητα, τη μεγαλύτερη θέληση, τη μεγαλύτερη όρεξη, τη μεγαλύτερη επίσης ένταση στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός, που δεν θα κάνει λάθη και δεν θα φοβηθεί, θα είναι η ομάδα η οποία θα κυριαρχήσει. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον αγώνα της Κυριακής, αν και δεν τελειώνουν όλα σ’ αυτό το παιχνίδι, μιας και υπολείπονται άλλοι τρεις αγώνες. Άρα το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube