Το παράδειγμα της Ίντερ της σεζόν 2011/12 θέλει να ακολουθήσει η Μίλαν, σύμφωνα με αφιέρωμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Gazzetta», καθώς η πρόσληψη του Κρίστιαν Μπρόκι θυμίζει σε πολλά σημεία αυτή του Αντρέα Στραματσόνι από την Ίντερ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Ιταλούς, όπως και ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού έτσι και ο Μπρόκι, ήταν ο προπονητής στις ακαδημίες πριν αποφασιστεί η προαγωγή του στην α’ ομάδα και πλέον οι «ροσονέρι» αναμένουν τα ίδια αποτελέσματα.

Ο «Στράμα» όταν ανέλαβε το 2012 την Ίντερ, η ομάδα ήταν στην 8η θέση της Serie A, εκτός Κόπα Ιτάλια και αποκλεισμένη από τη Μαρσέιγ στο θεσμό του Champions League και τελικά κατάφερε να τα αλλάξει όλα.

Οι «νερατζούρι» μέχρι το τέλος της σεζόν κέρδισαν θέση στο Europa League της επόμενης σεζόν, επικράτησαν της Μίλαν 4-2 και σκόραραν 20 γκολ, αλλάζοντας κατά πολύ το κλίμα στις τελικές εντυπώσεις της χρονιάς.

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγει το δημοσίευμα, ο Κρίστιαν Μπρόκι δεν υπολογίζεται για μόνιμη λύση, καθώς στα υπ’ όψιν υπάρχουν οι Μαρσέλο Λίπι και ο Ντι Φραντσέσκο της Σασουόλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν