Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν μοιραίος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέλνοντας στα… πουλιά το πέναλτι που θα μπορούσε να είχε αποτρέψει την ήττα από την Άστον Βίλα (88’). Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ανέλαβε τις ευθύνες του, αλλά τόνισε πως θα βγει μπροστά και πάλι αν του ζητηθεί. Σε μήνυμά του στο Instagram ανέφερε:

«Κανείς δεν είναι πιο εκνευρισμένος κι απογοητευμένος από μένα για το χαμένο πέναλτι και την ήττα μας. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, ειδικά σε συνθήκες πίεσης όπως αυτή. Απέτυχα. Όμως βγήκα μπροστά και αντιμετώπισα την πρόκληση με την ίδια φιλοδοξία και υπευθυνότητα όπως σε τόσες άλλες περιπτώσεις που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η κριτική και η αντικρουόμενες απόψεις είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έμαθα να ζω με αυτό, το χρησιμοποιώ ακόμη κι ως κίνητρο και τα θεωρώ όλα αυτά σημαντικά για την αφοσίωσή μου στο να μη σταματώ την προσπάθεια να βελτιώνομαι και να γίνομαι ο καλύτερος παίκτης που μπορώ, για τον εαυτό μου και την ομάδα.

Σήμερα (σ.σ. χθες) ανέλαβα την ευθύνη που μου ανατέθηκα σχεδόν από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Γιουνάιτεντ και θα την αναλάβω και πάλι, χωρίς φόβο, όταν μου ζητηθεί ξανά. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε μαζί και πάντα θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθώ τους συμπαίκτες και την ομάδα μου.

Είμαι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα στο γήπεδο με μεγάλο πάθος και αφοσίωση και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση μετά το τελευταίο σφύριγμα. Το να σας ακούω να φωνάζετε το όνομά μου με συγκίνησε. Θα επιστρέψω πιο δυνατός, γιατί έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου, αλλά κυρίως για τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους μας που είναι πάντα δίπλα μας
».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!

Φοβερό blooper στην Μπέρμιγχαμ, ξέχασε τη φάση, έπιασε την μπάλα κι έκανε πέναλτι!

Τότεναμ: Ο Ρομάνο αποκαλύπτει τα ονόματα για τον πάγκο μετά το 1-1 στο Άνφιλντ

Σόμποσλαϊ: «Πρέπει να ξυπνήσουμε, αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε ευχαριστημένοι με το... Conference League»

Σοκ στο 90' για τη Λίβερπουλ που… προκαλούσε την τύχη της και η Τότεναμ την «έκαψε»!