Στη Μύκονο για να τελειώσει με την υπόθεση-πρόκριση ο Παναθηναϊκός!
Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται σήμερα (15:15, ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) στο νησί των ανέμων, ψάχνοντας τη μία ακόμα νίκη που χρειάζονται έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της φετινής Stoiximan GBL!
Στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για τα playoffs, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο «Telekom Center Athens», ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος από την πρώτη περίοδο και κυριάρχησε απόλυτα, πριν πάρει τη νίκη με το τελικό 99-75, έχοντας για κορυφαίους τους Μήτογλου (24π), Γκριγκόνις (15π) και Τολιόπουλο (15π).
Έτσι, η ομάδα του Αταμάν αντέδρασε μετά από την οδυνηρή ήττα της στην Ισπανία και στο Game 5 κόντρα στη Βαλένθια, έχοντας στρέψει πλέον εξολοκλήρου την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στην κατάκτηση του τίτλου. Απών από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι σίγουρα ο Φαρίντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην κνήμη του αριστερού του ποδιού, ενώ μένει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ναν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς λόγω σπασμού στον αυχένα.
Από την άλλη, η Μύκονος δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο Game 1, μένοντας πίσω με διψήφιες διαφορές από νωρίς και μην μπορώντας να επιστρέψει στη συνέχεια. Κορυφαίοι της στην αναμέτρηση ήταν οι Μπριγκς (19π, 11 ριμπ), Άπλμπι (16π) και Κάναντι (15π).
Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τη Μύκονο, στα ημιτελικά θα συναντηθεί με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στα προημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Περιστερίου.