Ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου δεν θα ακολουθήσει τον ΑΟ Μυκόνου στη μεγάλη κατηγορία. O 27χρονος γκαρντ αγωνίστηκε για μια διετία στην ομάδα των Κυκλάδων και τη βοήθησε να κερδίσει το πρωτάθλημα της Elite League και την άνοδο. Ο Ευστρατίου είχε φέτος 5,9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 17,9 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση:

Ήρθε η ώρα ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου να γυρίσει στο σπίτι του στην πρωτεύουσα. Όμως η Μύκονος θα είναι πάντα το δεύτερο του σπίτι
αποκτώντας πολλούς φίλους και ακόμα πιο πολλούς θαυμαστές κατά την διετία που έμεινε στην ομάδα μας.

Από την παρθενική πρώτη χρονιά στην Elite μέχρι τον θρίαμβο της φετινής χρονιάς ο Κωνσταντίνος ξεχώρισε με την προσφορά του, τον επαγγελματισμό του και τον χαρακτήρα του.

Δεν τον «αποχαιρετούμε» γιατί τον νιώθουμε παντοτινό μέλος μας και να είναι σίγουρος ότι θα τον παρακολουθούμε με θέρμη ευχόμενοι τα καλύτερα στην συνέχεια και στην καινούργια του ομάδα.

Κωνσταντίνε ευχαριστούμε για όλα.
Είσαι ένας πρωταθλητής.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουράτος: «Nα αφήσουμε πίσω τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ»

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής-Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»