Για την Παρασκευή έχει οριστεί η απολογία των δύο κρητικών που καταδίωξαν και εμβόλισαν το όχημα Γερμανών τουριστών στο Μυλοπόταμο Κρήτης. Ο ένας από τους δύο κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι δύο άνδρες, 38 και 36 ετών, κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, που αποτελεί κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα.

Στην υπόθεση παρενέβη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζήτησε από την ανακρίτρια Ρεθύμνου να ερευνήσει την υπόθεση για έξι αδικήματα, μεταξύ αυτών και του ρατσισμού.

Όπως εξήγησε η δικηγόρος Ελίνα Θειακοδημήτρη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», τα αδικήματά για τα οποία κατηγορούνται επισείουν ποινές καθείρξεως μέχρι και 10 έτη. Εάν αναγνωριστούν ρατσιστικά χαρακτηριστικά, η κάθειρξη προσαυξάνεται κατά δύο έτη ακόμη και αν τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Παρακολουθείστε την τοποθέτησή της



Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες
Καρέ καρέ κατέγραψε βίντεο κλειστού κυκλώματος την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο.

Το βίντεο δείχνει το μαύρο αγροτικό να εμβολίζει το λευκό όχημα των Γερμανών και να κάνει εκ νέου όπισθεν, χτυπώντας δεύτερη φορά το όχημα των τουριστών, με κίνδυνο να τους παρασύρει.

Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχτηκε η οικογένεια των Γερμανών την είδηση ότι η Αστυνομία εντόπισε τους δύο Κρητικούς που τους επιτέθηκαν με αγριότητα.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εφιαλτικές στιγμές για 25χρονη στο Χαλάνδρι - Την απείλησε 45χρονος με όπλο ρέπλικα

Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά σε Μύκονο και Αττική - Πάνω από €700.000 τα κέρδη

Παράταση έως 17 Ιουλίου για τα προγράμματα «Εξοικονομώ»

Συναγερμός λόγω ισχυρών ανέμων έως τη Δευτέρα - Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Πυροσβεστική

Βιβλική καταστροφή στη Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 235 νεκροί, αναφορές για 36.000 αγνοούμενους

Λέκκας για Βενεζουέλα: Παραμένει το ενδεχόμενο δεκάδων χιλιάδων νεκρών -Πιθανός μετασεισμός άνω των 6,5 Ρίχτερ

Μεγάλες καθυστερήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος»: Ταλαιπωρία επιβατών λόγω βλάβης σε ραντάρ

Δολοφονία 15χρονου στην Καλλιθέα: Στον εισαγγελέα ανηλίκων σήμερα οι συλληφθέντες

Οι ΗΠΑ στέλνουν πολεμικά πλοία και αεροσκάφη στη Βενεζουέλα για υποστήριξη στις επιχειρήσεις διάσωσης

Ο απόλυτος τρόμος στη Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 235 νεκροί, 42.000 οι αγνοούμενοι - Σε βίντεο η καταστροφή των σεισμών