Σε ρυθμούς Ίμπιζα βρίσκεται ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τουλάχιστον από άποψη διάθεσης, παρότι οι ημέρες των διακοπών τελείωσαν.

Ο Πορτογάλος αφού χαλάρωσε μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη –αλλά επιτυχημένη- χρονιά, επέστρεψε από την ολιγοήμερη άδειά του προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα της χώρας του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και εμφανίζεται με άλλους δύο φορώντας μάσκα εντόμου, δείχνει –αν μη τι άλλο- πως πέρασε καλά. Και σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να τον εντοπίσετε, είναι ο κύριος με τα –μόνιμα κρεμασμένα στον λαιμό- ακουστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μαγικές εικόνες από το ταξίδι στην Αργεντινή με τον Μπρούνο Τσερέλα

Ιωάννα Τούνη: Πετάχτηκε με τον Πάρη μέχρι το Παρίσι για χρυσές γόβες, τηγανιτές πατάτες και την... «κυρία Κωνσταντίνα»

Χρήστος Βαλαβανίδης: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για πάνω από δέκα ημέρες

Κινέζικη αστρολογία: Από το έτος του φιδιού στο έτος του αλόγου - Τι σημαίνει αυτό για το 2026 και τι να περιμένεις

Μαρία Κορινθίου: Γενέθλια στις Ιταλικές Άλπεις με φόντο το χιόνι και την αγάπη (aka Γιώργο Καραθανάση)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι epic αντιδράσεις συγγενών και φίλων όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι φαντάζεται ότι δείχνει όταν επιστρέφει στο πατρικό της για γιορτές και θα λυθείς στα γέλια

Ηλέκτρα Αστέρη - Ευτύχης Μπλέτσας: Μοιράζονται νέες φωτογραφίες από τον δεύτερο γάμο τους λίγο πριν βγει το 2025

Αγγελική Λάμπρη: Η κόρη της είναι κυριολεκτικά παιδί του Παρά πέντε. Μαντεύεις ποιος είναι ο μπαμπάς της

Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που σκίστηκε το παντελόνι του επί σκηνής και η… φταίχτρα Νατάσα Θεοδωρίδου