Τρελό μπέρδεμα με το θέμα του προπονητή στον Άρη. Ο Άλεκος Βοσνιάδης χριζόταν ως φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, όμως φαίνεται πως δε θα καταλήξουν σε… γάμο, με την περίπτωσή του πάντως, να μην απομακρύνεται.

Ο 53χρονος τεχνικός θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας την ερχόμενη Πέμπτη και εκεί θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, με τον ίδιο να επιθυμεί να εργαστεί σε ένα υγιές περιβάλλον, όπου θα μπορεί να δουλέψει κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες με συνέπεια στο οικονομικό, για τους παίκτες και τον ίδιο, πράγμα που ίσως να μη βρει στον Άρη και για αυτό να είναι διστακτικός.

Επιπλέον, πρώτος στόχος του, είναι να αναλάβει σύλλογο που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα, με το σενάριο αυτό να μη συγκεντρώνει πολλές ελπίδες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: Άρης