Διάνα έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, όταν σταμάτησαν για έλεγχο ένα ζευγάρι νεαρών αλλοδαπών που είχαν μόλις αποβιβαστεί από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Εκείνο που κίνησε την προσοχή τους, ήταν ένα ηχείο που μετέφεραν ο 28χρονος άνδρας και η 25χρονη σύντροφός του, το οποίο άνοιξαν και βρήκαν τοποθετημένες μέσα τρεις συσκευασίες από πλαστικό που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 647 γραμμαρίων!

Οι αλλοδαποί σκόπευαν να διακινήσουν το χασίς σε χρήστες του νησιού, αλλά η σύλληψη τους χάλασε τα σχέδια. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ κατασχέθηκαν στην κατοχή τους και τέσσερα κινητά.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη