O Ολυμπιακός γιόρτασε το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μέσω του λογαριασμού του στον facebook έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα με την ευχή να επαναλάβουν το ίδιο... και του χρόνου.

Αναλυτικά το μήνυμα του δημάρχου Πειραιά

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 43ου Πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Απόψε ήταν μια βραδιά γιορτής για τον Πειραιά και αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον πρόεδρο της κ. Μαρινάκη για το γεγονός ότι απόψε, σε αυτή τη γιορτή για την ομάδα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη σπουδαία κοινωνική προσφορά του συλλόγου στην πόλη μας και στη χώρα, στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα, στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου καθώς και το μέλλον, τις ακαδημίες και τις σχολές. Και του χρόνου!
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν