Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης, έκανε δηλώσεις στον Arena Fm και επισήμανε πως θα ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς ν‘ αποδοθεί δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα θα ζητήσουν ν ‘ ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των παραγόντων του Άρη από το 2004 έως το 2012 και αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Συν τοις άλλοις, θα υπάρξει και παραίτηση. Καθώς οι άνθρωποι της ΚΜΑ δεν αντέχουν το γεγονός πως όλα τα «πυρά» πέφτουν σ ‘ εκείνους και θέλουν να γίνει γνωστό ποιος πραγματικά έφταιξε για την τωρινή κατάσταση του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Arena Fm:

«Πήραμε την απόφαση να το καταθέσουμε αύριο στον εισαγγελέα για να διαπιστώσουμε την ροή του χρήματος που έφυγε από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ζητάμε να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των παραγόντων που ενεπλάκησαν διοικητικά από το 2004 έως το 2012 και να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες, εάν υπάρχουν, για παράγοντες της ομάδας, αλλά και μάνατζερ, που δούλεψαν στον ΑΡΗ.

Μετά από όλα αυτά, η διοίκηση της ΚΜΑ, θα παραιτηθεί και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα, γιατί προσπαθούν να ρίξουν όλες τις ευθύνες σε εμάς, για να παραπλανήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ, αλλά εμείς δεν θα αφήσουμε να γίνει κάτι τέτοιο και θέλουμε να γίνουν γνωστά τα πάντα»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Σε… αναγκαστικές αλλαγές λόγω καρτών με ΑΕΛ Novibet ενόψει playoffs

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

TAGS: Άρης