Με μία αλλά σημαντική απουσία θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ο Ατρόμητος. Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει στη διάθεσή του τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος έχει ακόμα πόνους και ενοχλήσεις στην πλάτη, από το σκληρό μαρκάρισμα του Λεάντρο στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, ο Θανάσης Καραγκούνης είναι κανονικά στην αποστολή, αφού δεν έχει κάποιο παραπάνω πρόβλημα από το χτύπημα που είχε στην προπόνηση της Πέμπτης και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αυτή αποτελείται από τους: Τσενάμο, Σηφάκη, Νάστο, Παπουτσογιαννόπουλο, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Γιαννούλη, Καραμάνο, Φάμπιο, Καλλέργη, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Γκαρσία, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Παπαδόπουλο, Ούμπιντες, Καραγκούνη.

Ζητούμενο για τον έμπειρο τεχνικό είναι να καταφέρει η ομάδα του να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τρίπολη, εκμεταλλευόμενη έτσι, με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αστέρας. Οι Αρκάδες έχουν αλλάξει προπονητή και οπωσδήποτε θα ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα