Αποφασισμένος να είναι εκείνος που θα πανηγυρίσει στο τέλος του σημερινού τελικού του Κυπέλλου είναι ο ΠΑΟΚ. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» δηλώνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καλεί τους παίκτες του να πραγματοποιήσουν άλλη μια καλή εμφάνιση.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ρουμάνος τεχνικός ποντάρει πολλά στο να έχει η ομάδα του τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής από την πρώτη στιγμή του αγώνα και εκείνη να κάνει κουμάντο στον ρυθμό της αναμέτρησης. Επίσης, ξεκάθαρος στόχος των παικτών του ΠΑΟΚ θα είναι να σκοράρουν πρώτοι στο παιχνίδι. Ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι εάν αυτό συμβεί θα έχει κάνει μια μεγάλη αρχή για να πάρει και τη νίκη στο παιχνίδι.

Βάσει αυτών των δεδομένων ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να έχει αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με ένα σχήμα 4-5-1 που εύκολα θα μετασχηματίζεται σε 4-3-3. Παίκτες-κλειδιά σε αυτό θα αποτελέσουν οι Κάμπος και Μακ που θα κινούνται ανάλογα με την πορεία του αγώνα, αλλά και οι πλάγιοι μπακ, Μάτος και Βιεϊρίνια.

Ο Κρέσπο φέρεται να επωμίζεται τον ρόλο του ατόμου που θα μαρκάρει τον Αραούχο με τον Βαρέλα να δίνει βοήθειες όποτε και όπου χρειαστεί.

Η πιθανή 11άδα του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι η: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Πέλκας, Μαουρίσιο, Πρίγιοβιτς, Μακ και Κάμπος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.